tiistai 10. joulukuuta 2013

Tämän joulun hankintoja

Koti alkaa päivä päivältä näyttää jouluisemmalta. Tänä jouluna mennään taas perinteisellä punavalkoisella linjalla, joskin tyyli on hieman freesimpi, ei moderni, vaan vähän vähemmän country. Uusina hankintoina on melkeinpä vain kynttilöitä. Ja kas, näköjään valkoisia kaikki!

Olohuoneen lipaston päältä katselee kauris pariskunta. Nämä olivat niin herkät ja kauniit, että äitykkäni heltyi ostamaan  ne etukäteisjoululahjaksi Hemtexiltä. Jo kesällä törmäsin alessa näihin martinexin tuikkukuppeihin, jotka pääsevät nyt viimein esille. Nyt niissä palaa partyliten ihanasti tuoksuvat tuikut.Tuoksua ja joulun tunnelmaa kotiin tuovat myös nämä keittiön pöydällä olevat stokkan hulluilta päiviltä ostetut kynttilät. Lasipurkkeihin kuuluu myös kansi, joten näistä saa ihanat purkit. Niitähän ei koskaan voi olla liikaa! ;) Liina kirppikseltä ja punaraitaisen tyynynpäälliset ommella suhautin hätäpäissään, kun kaikki joulutyynyliinat ovat puna-beigejä. Ei käy, harmaata sen olla pitää! Tarttee ehkä suhauttaa sille vielä toinen kaveriksi. Miten teillä joulunodotus sujuu? Onko lahjapaniikkia, siivousahdistusta vai vain rennon odottava mieli. Mä en tiedä, fiilis vaihtelee päivittäin. :) ihanaa!

P.s. Meillä on tietokone romuna, joten postsusta ähellä iphonella. Saas nähdä miltä nämä kuvat näyttää... Ääk.

2 kommenttia:

  1. Samoja kauriita ihastelin minäkin Hemtexillä, mutten raaskinut ostaa.. Niin kauniita! <3 Täällä odotellaan rauhallisin mielin joulua :) Muutama lahjoja hankkimatta ja joululeipomiset -ja siivoukset odottaa, mutta niistä en ressaa! Tulee se joulu joka tapauksessa :)

    VastaaPoista
  2. Onpas nättiä <3 Tykkään teidän joulutunnelmasta kovasti. Kauriit on kyllä kivoja ja itse yritän pikkuhiljaa opetella punavalkoiseen joulutunnelmaan, kun mulla on aina tähän asti ollut ihan vaan valkoista joulua... Nyt hommasin jo sentään punavalkoisen joululiinan.

    Ihanaa joulunodotusta.

    VastaaPoista