lauantai 3. elokuuta 2013

Help me, please!Kuvasta huolimatta ongelma ei liity mansikoihin, vaan bloggeriin. :D

Olen saanut parilta taholta tietoa, että mun postaukset eivät päivity lukuluetteloihin!
Aloin itsekin ihmetellä vähän, kun huomasin yhden blogin sivustalla suosikkiblogien listalla blogini viimeisimmän päivityksen olevan pari kuukautta vanha! WHAT?

Oon tässä penkonut asetuksiani ja yrittänyt selvittää mistä ongelma johtuu, mutta en osaa sitä korjata. Harmittaa vietävästi, ja vähän hillitsee jo bloggausintoakin...

Joten auttakaa urpoa! Help me, please! 
Päivittyykö blogi teidän lukulistoille? 
Jos ei, niin osaakohan joku kertoa miten korjata asia?6 kommenttia:

 1. Ei hajuakaan miten voi korjata.. Ihmettelin ku laitoit sen haasteen ja vilkaisin blogiisi ja siellä oli monta ihanaa juttuasi jotka ei olleet päivittyneet listalleni. Kävin ilmoittamassa lukijaksesi uudelleen ja parin päivän päästä kaikki listalta poisjääneet postaukset päivittyivät peräkanaa listalleni. Toivottavasti se ongelma ois poistunut itsekseen!!

  VastaaPoista
 2. Yhtään en tiedä mistä se johtuu, mutta et ole ainoa. Kun alkaa kaipailemaan blogituttujaan niin saattakin olla monta bloggerin pimittämää postausta. Omalle kohdalle on kerran sattunut ettei postaus päivittynyt muille. Otin sen postauksen ja painoin päivitä ja sitten se lähti maailmalle. Sää voit tarkistaa toisesta blogista onko sun postaus päivittynyt kun otat sellaisen blogin, jossa on sun blogin mainos siinä sivubannerissa ja tarkistaa onko siellä sun postaus päivittynyt. Kokeile sitä päivitä-nappia jos se auttaa seuraavalla kerralla.

  VastaaPoista
 3. Heeei!!! Tämä puolestaan löytyi lukuluettelostani päälimmäisenä ihan mallikelpoisesti. :) No worries!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, helpotti!!! Ihanata jos ongelma on hoitunut itsestään eikä blogger pimitä mun juttuja itsellään. :)

  VastaaPoista
 5. yhden toisen blogin kans piti tehdä niin et "lopetin" lukemisen ja liityin uudelleen niin sit alkoi näkymään kaikki postaukset.. sinun blogisi postaukset on näkyneet kaikki ja hyvä vaan! =)

  VastaaPoista
 6. Näkyy taas!!! Ois tietty vähän aiemmin voinu vilkaista blogisivuja eikä vaan bloggeria. Mutta tulipahan luettua pötköön kaikki ihanat päivitykset!! :)

  VastaaPoista