keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ommeltu pyykkikori

Kuten jo toiseksi viimeisimmässä khh-postauksessani kerroin, kodinhoitohuoneemme tulvii eri vaiheessa ja eri suuntiin menossa olevaa pyykkiä. Helppohan sitä pyykkiä on pestä ja kuivata, kun kone hoitaa ne hommat, mutta puhdasta pyykkiä tuppaa kertymään läjittäin. Ne odottelevat reipasta viikkaajaa, silittäjää ja kaappiin laittajaa.   

Likaiset pyykit säilyvät pyykkikaapissa, mutta puhtaille olen etsinyt sopivaa koria. Turhaan. Niimpä ompelin sen itse, ja tällainen siitä tuli. 


Kankaina käytin Eurokankaan palalaarista löytynyttä villakangasta ja puuvillaa. Välissä tukena on silitettävää paksua huopamaista tukikangasta. Ripoihin laitoin sisäpuolelle pehmyttä nahkaa. 


Vielä pitäis jaksaa ommella toinen, mut ei se oo enää niin jännää kuin ekan ompelu. :)


4 kommenttia:

 1. Tosi hieno tuli tuosta pyykkikorista! Jaan niin tunteesi tuon joka puolella tulvivan pyykin kanssa - meilläkin varsinkin puhdas pyykki tuppaa jäämään pidemmäksi aikaa kodariin, kun makkarit, joissa vaatekaapit ovat, on vielä eri kerroksessa.. Kuljeta siinä sitten sitä pyykkiä jatkuvalla syötöllä pitkin portaita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Tykkään siitä, että makkarit ovat yläkerrassa, muttaa mikä ihme siinä onkin, että tavara tuppaa kertymään alas? Eipä se iso vaiva ole niitä kiikuttaa portaissa, vaan alas ne silti yleensä jäävät... :)

   Poista
 2. Hieno on minustakin tuo pyykkikori! Ompelitko tavallisella koneella, koska on vahvaa kangasta? Näyttää tosi tukevalta ja tykkään väristä ja noista kahvoista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan tavallisella ompelukoneella ompelin. Nahat myös. Kangas tosin ois voinut olla tukevampaakin, niin ei olis tarvinnut välttämättä noita sivuja tukea pystyyn...

   Poista