perjantai 2. marraskuuta 2012

Tuubihuivi Teddystä
  
Novitan Teddy -lankaa oli tullut taas markkinoille, joten sitä oli nyt ihan pakko päästä kokeileen. Aivan ihanan pehmoista ja pörröistä lankaa, ja mukava neuloa paksuilla puikoilla. 

Kaksi kerää valkoista Teddyä taipui siis tällaiseksi tuubihuiviksi.

Ohje menee näin:

Pari kerää Teddyä ja puikot. 
Langan vyötteessä suositellaan muistaakseni 7 tai 8 puikkoja, mutta mulle tuo neulominen on vissiin niin jännittävää, että käsialani on ihan järkyttävän tiukkaa. Jotta tuubista tulisi huivi, eikä tukikauluri, kudoin kympin puikoilla.

Luo 80 silmukkaa.
Kudo 2o 2n tasona noin 60 cm. Päättele.
Yhdistä ylä- ja alaosa. 
Valmis!
(Ai jaa, tuollakos ne J:n sukat ovatkin, tuolin alla. :) Olin näköjään niin innoissani ottamassa kuvaa, etten jaksanut ihan tiptop siivota... )

Olemme jo mukavasti päässeet asettumaan tänne uuteen kotiimme. Vielä on paljon hommaa, tapetointia ja mm. kodinhoitohuoneen ja eteisen remonttia tulossa. Verhot puuttuvat eikä mattojakaan ole vielä juuri missään, koska meillä ei ole tänne sopivia verhoja eikä mattoja. Hyllyt on lattialla, kuten myös taulut. Ehkäpä piakkoin kuitenkin saamme tätä kotiamme sen verran kuntoon, että pari kuvastakin vois napsasta, ja laittaa tänne. :)


-K


2 kommenttia:

  1. Ompa lämpimän oloinen huivi! <3
    Mahtaisiko olla hyvän kokoinen ohjeellasi 8- ja 12- vuotiaiden tyttöjen kaulaan? Joululahjaksi suunnittelin.. :)

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä ihanan lämmin! Eikä kutita. :)
    Ohjeella tulee melko reilu huivi, pikkusille tyttösille riittäs varmaan vähemmänkin kuin 80 silmukkaa, muuten tulee ehkä liian korkea. :)

    VastaaPoista