tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulukalenteri


Blogissani on vallinnut syvä hiljaisuus. Syynä siihen on tietokoneen hajoaminen. Onneksi melkein kaikki valokuvat olivat myös ulkoisella kovalevyllä, huh!

Onneksi mulla on myös tällanen nykyaikainen, käyttäjäänsäkin älykkäämpi puhelin, jolla nyt yritän tätä mun postaus-tuskaani lievittää. Niinpä viimein asiaan.

Viime vuonna tein J:lle joulukalenterin. Ohjeet kalenterin tekemiseen sekä kaavat poroihin ym. ovat Tone Finnangerin Tilda Satumainen talvi - kirjasta hieman omanlaiseksi muokattuna.

Pussit tein pellavasta, joihin kangasväreillä painoin tähden, ja tähteen kirjoitin tussilla numerot.

En luottanut omiin aplikointitaitoihini, joten kuva on käsin ommeltu kiinni kankaaseen. Voin kertoo, että siinä vierähti yllättävän pitkä tovi.

Joulukalenteri oli kaikenkaikkiaan melkoisen isotöinen, vieläkin ihmettelen, miten minunlaiseni "heti ja helposti" -tyyppi on saanut sen edes valmiiksi. Vaan siinä se nyt taas koreilee, jo toista jouluaan. Joka aamu pojat juoksevat ensimmäisenä kalenterille katsomaan, onko tonttu tuonut jonkun yllätyksen. Ja onhan siellä joka päivä joku pikkuinen yllätys, tosin tässä vaiheessa kuuta tontulla alkaa jo ideat loppua...


4 kommenttia: