tiistai 12. marraskuuta 2013

Keittiön uusi verho ja pallovalot

Vuosipäivää "uudessa" kodissamme vietettiin noin kuukausi sitten. Ajatella! Mulla on aina ollut joku ihme ajatelma, että sitten kun on verhot ikkunoissa, niin ollaan käyty kodiksi. Vieläkin puuttuu verhoja kolmesta ikkunasta... Kodilta tämä kuitenkin jo tuntuu, ei ole sittenkään verhoista se tunne kiinni. :)Nyt keittiön pikku-ikkuna sai kuitenkin viimein peittoa päälleen. Ompelin simppelin laskosverhon kankaasta, jota on säilötty vuosikymmeniä. Tämä on lakana, jonka äitini on minulle tehnyt. Tämän päällä suloisia vauvan unia ovat katselleet myös omat muruseni.

Säästökuoppa yllätti jälleen, kun sieltä löytyi nämä Airamin harmaa-valkoiset pallovalot. Innosta tärisevin käsin sieppasin viimeisen paketin hyllystä, olivathan nämä aika edulliset (noin 12,-) moniin muihin pallovaloihin verrattuna. Ja väri on just oikea! 


Pikkasen jännitti taas tuo ledin väri, koska joskus paketissa ilmoitettu "kirkas" onkin ollut kusenkeltainen. Valon väri oli kuitenkin onneksi kaunis, vaikka se tässä sinisessä hämärässä otetussa kuvassa kellertävältä näyttääkin.

Nyt rivakasti kouluhommien pariin!


11 kommenttia:

 1. Toivottavasti ovat kestävämmät kuin omani, näyttävät ainakin samanlaisilta, vaikka ostopaikka onkin eri. Kuukauden verran toimivat, sitten rupesivat välkkymään ja sammuivat.. eikä tietenkään ole kuittia tallella :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Ompa harmi että sullon hajonneet! Saapa nähä käykö mun valoille samoin vai oliko sulla vaan joku maanantaikappale. :/

   Poista
  2. Eihän se tosiaan sitä tarkoita että kaikki hajoavat, meillä oli viime viikolla yhtenä iltana monta sähkökatkoa, voi olla että ottivat siitä itseensä, kun sähköt räpsyivät koko ajan... ovat kyllä ihan kauniit ilman valojakin, ei niin kovin kirkkaat olleet muutenkaan.

   Poista
  3. No eivät tosiaan silmiä häikäse nuo valot, mutta kivaa tunnelmaa tuovat!

   Poista
 2. Tosi kaunis verho ja nuo pallovalot näyttävät myös kivoilta! :) Meillä asuttu uudessa kodissa kaksi ja puoli vuotta ja vieläkään kaikissa ikkunoissa ei ole verhoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Parempi laitella rauhassa ja hankkia sellasta, mikä tosiaan kolahtaa, kuin monta hätävara ratkaisua. :)

   Poista
 3. Hihhiihii, juuri noin mäkin ajattelen kun valot ovat typerän keltaiset :-D mukava löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Enää en ainakaan erehdy ostamaan valoja, joissa valo on "lämmin".

   Poista
 4. Mä muka kerran jo tähän postaukseen vastasin, mutta jonnekin on viesti välillä hukkunut.. Ihanat noi pallovalot, eikä oo ollu hinnalla pilattu! Monessa blogissa oon niitä kuolannut, jos sitä joku kaunis päivä sais vielä omansa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää ja hei, mullahan on tän päivän postauksessa noi ihan samat pallovalot! Noi on kyllä kivat <3

  VastaaPoista
 6. Ihanatverhot ja ihana idea tehdä äidin tekemästä vauva lakanasta!! Pallo valot toimii aina!!

  VastaaPoista