tiistai 17. kesäkuuta 2014

DC-Fixausta

Vessan pikaremontista jäi DC Fix -muovikalvoa yli, joten eilen illalla iski pakottava tarve laittaa kodissamme kuntoon yksi kohta. Sellainen josta ohikulkiessa täytyy kääntää katse muualle. Nurkka, joka täytyy aina rajata kuvista pois. Kenties teilläkin on sellainen kodissanne, paikka jonne lasketaan käsistä kaikki ne tavarat, joille ei ole oikein mitään paikkaa. Romunurkka romulaatikkoineen. 



Meillä se oli tämä taso, joka on tiskikoneen päällä. Olen yrittänyt tähän saada jotain rotia erilaisilla tilpehöörilaatikoilla, mutta turhaan. Aina siinä lojui ne laturit, puhelimet, laskut, muistilaput, lottokupongit, kolikot,  etusetelit ynnä muu tärkeä ja vähemmän tärkeä pikkusälä. 



Taso oli samaa tummanruskeaa kuin muuallakin keittiössä, mutta tämän yhden tason päällystin mattavalkousella kalvolla. Vähän epäröin, tuleeko tyhmän näköinen kun muu on eriväriä. Tämä taso on kuitenkin muita paljon korkeammalla, joten annoin mennä.



Ja hyvä siitä tuli! Kummasti kirkastui. Sama romulaatikkokin siinä on edelleen, mutta nyt sekin näyttää kivemmalta valkoisen päällä. Laturit nyt tulevat varmasti siinä aina olemaan, joten olkoon, kunhan päätyvät purkkiin. 

Tasojen vaihto pyörii haavelistan kärjessä, mutta jäänee silti hamaan tulevaisuteen. Siihen saakka mennään muovilla. :)

3 kommenttia:

  1. Tuohan oli kiva ilmeenkirkastaja!

    VastaaPoista
  2. MÄ oon tuota muovia salaisesti haaveillut kans koklaavani meijän tummiin keittiötasoihin ;)
    Onko sulla tosta kokemusta toimiiko se pitemmän päälle??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon n. vuosi sitten laittanut muovia myös meidän vessan tasoihin. Siellä se on ainakin pysynyt loistavasti, vaikka vettä roiskuu jne. Keittiötasoista ei oo kokemusta, kun tämäklin taso on näin korkealla, ettei siinä sillain työskennellä. En kyllä tiiä miten tosiaan toimii työtasolla, varmaan saa aika varovainen olla puukon kanssa heiluessaan, ettei tuu heti viiltoja...

      Poista