sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Viimeisiä jouluvalmisteluja

Tämä joulu on historiallinen joulu siinä mielessä, että suurena muovikuusten vastustajana olen luopunut periaatteestani. Enkä ihan vähääkään, sillä nyt kotiamme koristaa muovikuusia peräti kaksi! 



Miten tähän päädyttiin? No, kiirekiirekiire, eipä keretäkään mökille kuusenhakuun (pettymys!), joten ostetaan muovinen. Jos kerran tekokuusi ostetaan, niin hmmm.... ne valkoset on kyllä aika kivoja. Jos kerran on feikki, nii olkoon sitten kunnolla feikki. ...Vaikka kyllä vihreekin näyttää aika kivalta. Perinteiseltä. Menköön, otetaan molemmat!!! :) 




Niinpä yläkerrassa on valkoinen pienempi lasten hömppäkuusi, johon kaiken kirjavat pallerot sun muut koristeet käyvät kivasti. Alakerrassa on sitten äidin kuusi, johon pääsivät vain tietyn väriset  koristeet.






Koulutehtävät painaa päälle, siivous vaiheessa, mies töissä, minä yksin kahden pienet jouluhysteerisen pikkupojan kanssa. :) Ihanaa on kuitenkin joulutella, vaikka yhtenä päivänä tilanne pääsikin eskaloitumaan sen verran stressaavaksi, että tuli ihan senkka nenästä. No, mitä pienistä, pikku stressi pitää mamin liikkeessä. ;)

Joululeivonnaisia on tehty aika vähän, mutta sitäkin suuremalla tunteella. (Piparkakkutalo tehtiin ja syötiin jo ennen marraskuun puoltaväliä. )






Valokuvat valitettavasti kännykällä räpsittyjä, kamera suttaa ja mun lainatietokoneesta ei kuvankäsittelyohjelmaa löydy. Oma tietsikka nimittäin teki temput ja on nyt jossain päin Ruotsia korjuulla. Sinne meni vuoden valokuvat. Siksi blogikin vähän niukasti nyt päivittyy, mutta toivon ehtiväni vielä teille hyvän joulun toivotukset laittaa! <3



Nyt vielä paketointihommiin ja ehkä pikkunaukku glögiviiniä! 
Tip Tap!


2 kommenttia:

  1. Ihanan jouluista teillä! JA kaksi kuusta, mainio idea; lapset saavat toteuttaa itseään koristelussa ja sitten on se "äidin linja" ;)
    Tuo valkoinen on sitten ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin! Ihanaa joulunaikaa sinulle Eija! :)

      Poista