torstai 25. heinäkuuta 2013

Keittiöremonttia

Heipä hei!

Kesä on palannut, ja täällä ollaan otettu viimeisistä lomapäivistä kaikki ilo ja hyöty irti. Paljon liikuntaa, ulkoilua, hyvää ruokaa ja ihanaa olemista lasten kanssa.

Pikkuisen remontinpoikastakin olen tehnyt siellä täällä kotia. Ensimmäisenä (melkein) valmistui keittiön muutos. 




Keittiön seinältä poistettiin pieni vitriinikaappi, sekä hylly. Seinä maalattiin samalla harmaalla sävyllä kuin olohuoneen seinä tässä jokin aikaa sitten. Vitriinin ja hyllyn tilalle laitettiin kolme avohyllyä, joihin on pääsy vain niillä kaikkein kauneimmilla astioilla :) 




Tässä keittiöö ENNEN:




Jotta ei kuulostais liian helpolta, niin tunnustettakoon, ettei tämäkään ihan näin putkeen mennyt. Niin kuin ei koskaan. :D Kyllä tuli taas seinään porattua vähän ylimääräistäkin reikää. Hups keikkaa ja reipasta kiroilua. Ei oikein hyllynkannatin asetu paikoilleen! ("Perkeleen ikean vehkeet, aina sama homma näitten kanssa, ikinä enää ei osteta sieltä mitään!!!") Sitten pyydettiin apuun senioriremppaajaa, tuunattiin kannattimia helpommin asennettaviksi ja yritettiin uudestaan.

Vielä puuttuu verhotankoo, verhoo ja lamppua. Tosiaan, edellisen hyllyn pohjaan oli asennettu spotti, joka nykästiin irti sekin. Nyt siis uutta seinälamppua etsimään nuihin repsottaviin piuhanpäihin. Ikealla oli kyllä yks kiva... ;D Tai ehkäpä perhesovun nimissä katselen lamppua jostain muualta.






Haaveissa siintää vielä uusi taso, sekä alakaapin ovien vaihto yhtenäiseksi yläkaappien ovien kanssa. Mutta pikkuhiljaa... 


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4020164/?claim=tsyzydp832h">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

4 kommenttia:

  1. Hei! Jostain syystä mun blogger ei näytä sun uusia postauksia lukulistalla. Kiitos synttärikemuista! Oli mukavaa.

    Oletkos muuten huomannut, että kärkkäisellä on nykyisin myynnissä ontelokuteita. Eilen siellä käydessäni ajttelin heti, että se tieto täytyy sun kanssa jakaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon tän bloggerin kanssa itkenyt ja taistellut, kun en saa noita asetuksia oikein. Postaukset eivät kai päivity muillekaan. :( Harmittaa, mut kun en osaa, niin ei auta kuin murista ja äristä! :D

      HUomasin kans kude-jutskan, eivät olleet muuten edes kovin kalliita!

      Kiva kun olitte kemuissa, ihanat ystävät tekevät juhlan! :)

      Poista
  2. Avohyllyt näyttävät hyvältä! Jännä miten paljon keventävät!

    VastaaPoista