tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kesäkassi

Lasten kanssa liikkuessa ei mikään iltalaukku riitä. Kesällä varsinkin tavaraa tuntuu aina olevan mukana joka lähtöön, ja jos jotain (vaihtovaatteet) jättää pois, katastrofi on varma. Suomen kesä kun osaa yllättää, niin peruskamojen lisäksi on mulla yleensä aina lapsille parit varavaatteet, aurinkorasvaa, vettä ja evästä mukana. Ja suunnitelmatkin saattavat lennosta vaihtua, joten täytyy olla varusteita moneen menoon, kuten uikkarit ja pyyhe.

Sopivan kokoista ja näköistä laukkua ei kaupoilla osunut vastaan, joten hätäsesti juuri ennen reissun lähtöä ompelin kassin samoista kankaista, kuin toiseksi edellisenpostauksen tyynyn. Tällainen siitä tuli!






Pohjaan laiton tukikankaan, jotta olisi vähän jämäkämpi. Sisälle tein pari taskua, jotta ne avaimet ja puhelin joskus osuisivat käteen. 



Kassi on ollut menossa mukana jo koko kesän, mutta nyt vasta sain siitä kuvat nappastua. Kiirettä on siis kassilla pitänyt.

Meillä on nyt suuren juhlan tuntua, sillä poikien synttäreitä valmistellaan tohinalla. Juhlat ovat potkaisseet myös lomailevaan isäntään vauhtia, ja terassi on tänään saanut uuden sävyn. Nam! Huomenna vielä viritellään uutta paviljonkia uudistuneelle terassille. Sitten alkaakin olla terassin muutostyöt suurimmilta osin valmiit. Vielä kun ehtisi loput aidan rimat maalata... 
Kyllä lomalla on kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti