lauantai 21. huhtikuuta 2012

Himoshoppaaja Hulluilla Päivillä

Tulipas taas käytyä vähän hulluttelemassa, vaikka joka ikinen kerta vannon, etten varmasti enää koskaan sinne tungokseen lähde. No, minkäpäs sitä ihminen addiktilleen voi. Viikon ajan olen potenut sitkeää flunssaa, joka saa kurkun tuntumaan hiekkapaperilta, ihon särkemään, päässä soimaan, silmät kirveltämään ja äänen pihisemään. Siitä huolimatta korkkarit jalkaan, laukku olalle ja kohti keltaisia kylttejä. Voitte kysyä, että kannattiko se. No kyllä, kyllä se kannatti! :)

Mekkosia

Nämä kaksi Objectin mekkoa löysin One Waysta. Oikea hinta molemmilla oli 49,90, nyt sininen 17,90 ja valkoinen 14,90. Aika hyvät kaupat vai mitä? Ja nää on niin mun tyyliset. Ja juuri passelit matkaani varten, sillä kuukauden päästä olen lähdössä PARIISIIN!!! :) Siis mekot piti ostaa, koska Pariisistahan ei saa vaatteita. ;)

Kartta täytyy olla!



Hömppäromaani matkalukemiseksi, sekä hieman poikapsykologiaa, jotta ymmärtäisin kolmea karjuani paremmin

En ole mikään intohimoinen ruuanlaittaja, vaikka syöminen kuuluukin lempipuuhiini. Onneksi olin käynyt syömässä ennen Stokkan herkkuosastolle menoa, joten homma pysyi kutakuinkin hanskassa. Ihanaa basilikaa oli pakko saada illan pikkupurtavia varten. Myöhempää käyttöä varten erikoisempia herkkuja, joita ei ihan Siwasta saa. Suolasta ja makeaa tottakai, eli savusuolaa ja karamellin makuista siirappia. Nam!


Herkkuja

Basilika oli muuten ihan ykkös mieliteko raskausaikana, kuten myös viininlehtikääryleet. Niitä oli ihan pakko saada! Tykkäsin niistä kyllä ennenkin, mutta raskausaikana basilikaa meni niputtain ja viinilehtikääryleitä hamstrasin Stokkalta. Myös salmiakkia kului, vaikka muuten oon enemmän vaahtis- ja hedelmäkarkkityttöjä. Suklaa nyt on omaa luokkaansa. Se on kestosuosikki vailla vertaa. Onko teillä ollut jotain omituisia raskausajan mielihaluja?

Country Annie sisustuskaupasta löysin ihanan tähtitarjottimen, joka tosin ei ollut myynnissä, mutta ostin sen silti. :) Se saa paikkansa olohuoneenpöydältä, katsotaan mitä kivaa siihen laitan. Tänä iltana siinä on tarjolla pientä purtavaa ja lämmikettä. :) Punaviiniä sekä suolakeksejä valkohomejuusto ja basilika täytteellä.

Iltapala uudella tarjottimella

4 kommenttia:

  1. Kauniit mekot olet löytänyt! <3
    Mulla ei ole ollut raskauden aikana mitään ihmeellisiä mielihaluja, mut äidilläni oli minua odottaessa aika hauska; jäädytti maitoa pakkasessa ja lusikoi sitten sitä maitohilettä :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä, ihanat! Ja kukapa sinne hulluille ei olis eksynyt.. :) Blogissani on sinulle haaste!

    VastaaPoista
  3. Käyppäs blogissani hakemassa tunnustus :)

    VastaaPoista
  4. Sulle on näköjään haasteita ja tunnustuksia tulvinut.. Saat vielä yhden, käytkö kurkkaamassa blogiini? ♥

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista